Menu
Keresés
Personal menu
Magyar
English
Magyar
Magyar
English
Felhasználói fiókom
Felhasználói fiókom
Bezár
Bejelentkezés
Űrlap letöltése
Menu
Bezár
Kapcsolat
Főoldal
/
Könyv
/
A bizarr valóság - Kulináris kalandozások szerte a világban
A bizarr valóság - Kulináris kalandozások szerte a világban
Gyártó:
Jaffa Kiadó
Legyél te az első, aki kritikát ír a termékről!
SKU (saját egyedi azonosító):
9786155492785
Forgalmazó:
Bookline
Megosztás:
Megosztás Twitteren
Megosztás Facebookon
Megosztás Pinteresten
Elérhetőség:
Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
ANDREW ZIMMERN a világhírű séf és gasztronómiai szakíró, a Bizarr ételek című nagy sikerű televíziós sorozat házigazdája szó szerint körbeette már az egész világot - szinte nincs olyan különleges étel és helyi specialitás, amit ne kóstolt volna meg. Zimmernt azonban nem csupán a megszokottól eltérő ízek, a különleges összetevők, az ínyencségek, a bizarr, sőt olykor gyomorforgató fogások érdeklik: az ételek révén a helyi kultúrába és az ott élők mindennapjaiba is igyekszik belekóstolni. Zimmern állítja: mindenki szeret jókat enni, és az étel tökéletesen alkalmas a kultúrák közti távolságok áthidalására, barátságok kialakítására, családias hangulat létrehozására akár egyetlen nap leforgása alatt is. Andrew Zimmern aki a televíziós műsorából megszokott harsány és közvetlen hangján szól olvasóihoz is: pontosan tudja, hogy egy helyi piac vagy egy metróvégállomás büféje ezerszer többet elmond egy országról, mint a legfontosabb múzeumok. Bárhol is jár a világban, kulináris antropológusként mindig valódi és hamisítatlan élményekre vágyik, és a helyiek közé elvegyülve igyekszik a legautentikusabb és leghagyományosabb ételeket kipróbálni, legyen az a marokkói koldusok báránylevese, a szamoaiak tradicionális sült denevére vagy épp egy párizsi szarvasgomba-szaküzlet ínyencségei.
Termék jellemzők
Formátum
Könyv
Műfaj
Gasztronómia
Műfaj
Egyéb
Kötés
papír / puha kötés
Gyártási év
2015
Oldalszám
320
Oldalunk cookie-kat használ. Ha oldalunkon böngészik, azzal elfogadja ezen cookie-k használatát.
OK
Tudj meg többet