Menu
Keresés
Personal menu
Magyar
English
Magyar
Magyar
English
Felhasználói fiókom
Felhasználói fiókom
Bezár
Bejelentkezés
Űrlap letöltése
Menu
Bezár
Kapcsolat
Főoldal
/
Könyv
/
A fűszerpaprika termesztése és feldolgozása
A fűszerpaprika termesztése és feldolgozása
Gyártó:
Szaktudás Kiadó Ház Rt.
Legyél te az első, aki kritikát ír a termékről!
SKU (saját egyedi azonosító):
9789633563502
Forgalmazó:
Bookline
Megosztás:
Megosztás Twitteren
Megosztás Facebookon
Megosztás Pinteresten
Elérhetőség:
Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
A könyv neves szerzői a napi gyakorlatot kívánják segíteni, tanácsot adnak a termelési és feldolgozási technológiákhoz, a minőségi termelés megalapozásához. Részletesen szólnak a fűszerpaprika termesztést befolyásoló biológiai igényekről (hő-, fény-, víz- és tápanyagigény). A mű fontos részét képezi a fűszerpaprika fajták ismertetése, olvashatunk a nemesítés, a fajtafenntartás legfontosabb kérdéseiről, a termesztett fajták jellemzéséről. A legújabb fajták ismertetése jó lehetőséget ad a fajtaválaszték bővítésére, a még piacosabb termékek előállítására. Kitér a tárolás, utóérlelés, a feldolgozás és szárítás mesterfogásaira, taglalva a nyersanyag előkészítés, a féltermék kezelés és tárolás igen fontos kérdéseit is.
Termék jellemzők
Formátum
Könyv
Műfaj
Szakkönyv
Műfaj
Mezőgazdasági
Műfaj
Földművelés, növénytermesztés
Kötés
papír / puha kötés
Gyártási év
2001
Oldalszám
112
Oldalunk cookie-kat használ. Ha oldalunkon böngészik, azzal elfogadja ezen cookie-k használatát.
OK
Tudj meg többet