Availability: Out of Stock - on backorder and will be dispatched once in stock.
A gesztenye gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, és sok jótékony hatása van a házi gyógyászatban is. A szelídgesztenye származásáról, fajtáiról, élettani hatásáról, tápanyagairól és felhasználási lehetőségeiről olvashatunk a könyvben, és persze legkedveltebb oldaláról, a konyhai szerepéről is. Közel 60 ételreceptet tartalmaz a kötet a levesektől, sültektől a süteményekig, tortákig. A tartalomból A gesztenye származása, története A gesztenye növénytani leírása A gesztenye éghajlati, környezeti gényei A gesztenye szüretelése Hazai termőterületek és fajták Szentiványi professzor által kiszelektált fajták Nagymarosi 22 Nagymarosi 37 Nagymarosi 38 Kőszegszerdahelyi 29 Iharosberényi 2 Iharosberényi 57 Iharosberényi 29 A szelídgesztenye kincsei: ásványi anyagok, vitaminok A gesztenye a házi patikában Tárolási, vásárlási tanácsok Érdekességek a gesztenyéről A gesztenye felhasználása a konyhán kívül Receptek gesztenyével Előételek, saláták, falatok Levesek Szárnyashús-ételek Borjú- és marhahúsételek Sertéshúsételek Vadételek Halételek Zöldségételek, köretek Tésztaételek Sütemények, desszertek Befőttek, dzsemek Receptkereső
Products specifications
Formátum | Könyv |
Műfaj | Gasztronómia |
Műfaj | Szakácskönyvek |
Műfaj | Általános |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
Gyártási év | 2014 |
Oldalszám | 124 |