Keresés
Magyar
Menu Bezár

A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek

Gyártó: Cser Kiadó
SKU (saját egyedi azonosító): 9789632783918
Forgalmazó: Bookline
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig. Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal. A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján. A tartalomból Szőlőfajták Fehérborszőlő Siller és rozé Kékborszőlő Szüreteljünk! A tartályokról Cefrekészítés - az első lépés Kénezzünk? Erjedés Must murci újbor: a borrá válás szakaszai Mi is a must? A must osztályozása A musttisztítás - erjedés előtti kezelés A must összetételének javítása Az erjesztés Mit tegyünk, ha nem erjed a must Kékszőlőfajták erjesztése Muskotályos fajták erjesztése A must jótékony élettani hatásai Felhasznált irodalom Házi mustkészítés A mustkészítés fázisai Receptek Előételek, saláták Levesek Főételek Sütemények, desszertek Receptkereső
Termék jellemzők
FormátumKönyv
MűfajGasztronómia
MűfajSzakácskönyvek
MűfajÁltalános
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött
Gyártási év2014
Oldalszám88