Menu
Keresés
Personal menu
Magyar
English
Magyar
Magyar
English
Felhasználói fiókom
Felhasználói fiókom
Bezár
Bejelentkezés
Űrlap letöltése
Menu
Bezár
Kapcsolat
Főoldal
/
Könyv
/
A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek
A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek
Gyártó:
Cser Kiadó
Legyél te az első, aki kritikát ír a termékről!
SKU (saját egyedi azonosító):
9789632783918
Forgalmazó:
Bookline
Megosztás:
Megosztás Twitteren
Megosztás Facebookon
Megosztás Pinteresten
Elérhetőség:
Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig. Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal. A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján. A tartalomból Szőlőfajták Fehérborszőlő Siller és rozé Kékborszőlő Szüreteljünk! A tartályokról Cefrekészítés - az első lépés Kénezzünk? Erjedés Must murci újbor: a borrá válás szakaszai Mi is a must? A must osztályozása A musttisztítás - erjedés előtti kezelés A must összetételének javítása Az erjesztés Mit tegyünk, ha nem erjed a must Kékszőlőfajták erjesztése Muskotályos fajták erjesztése A must jótékony élettani hatásai Felhasznált irodalom Házi mustkészítés A mustkészítés fázisai Receptek Előételek, saláták Levesek Főételek Sütemények, desszertek Receptkereső
Termék jellemzők
Formátum
Könyv
Műfaj
Gasztronómia
Műfaj
Szakácskönyvek
Műfaj
Általános
Kötés
puhatáblás, ragasztókötött
Gyártási év
2014
Oldalszám
88
Oldalunk cookie-kat használ. Ha oldalunkon böngészik, azzal elfogadja ezen cookie-k használatát.
OK
Tudj meg többet