Menu
Keresés
Personal menu
Magyar
English
Magyar
Magyar
English
Felhasználói fiókom
Felhasználói fiókom
Bezár
Bejelentkezés
Űrlap letöltése
Menu
Bezár
Kapcsolat
Főoldal
/
Könyv
/
A szója feldolgozása, felhasználása
A szója feldolgozása, felhasználása
Gyártó:
Mezőgazda Kiadó
Legyél te az első, aki kritikát ír a termékről!
SKU (saját egyedi azonosító):
2017300013362
Forgalmazó:
Bookline
Megosztás:
Megosztás Twitteren
Megosztás Facebookon
Megosztás Pinteresten
Elérhetőség:
Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszeripari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.
Termék jellemzők
Formátum
Könyv
Műfaj
Szakkönyv
Műfaj
Mezőgazdasági
Műfaj
Földművelés, növénytermesztés
Kötés
kemény kötés
Gyártási év
2007
Oldalszám
180
Oldalunk cookie-kat használ. Ha oldalunkon böngészik, azzal elfogadja ezen cookie-k használatát.
OK
Tudj meg többet