Keresés
Magyar
Menu Bezár

Egy ínyenc elmélkedései - Az ízlelés fiziológiája

SKU (saját egyedi azonosító): 9789633666128
Forgalmazó: Bookline
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
Az Egy ínyenc elmélkedései - Az ízlelés fiziológiája elbűvölő és derűs klasszikus az "asztal örömeiről". A leghíresebb és legidőtállóbb könyv, amelyet valaha a gasztronómiáról írtak. Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) mesterműve az egyik legfontosabb újkori epikureus alkotás, amely első megjelenése óta számos kiadást ért meg. A gasztronómia olyan különleges írott tárháza, amelyben a szerző tapasztalatait, elmélkedéseit, anekdotákat, recepteket gyűjtött össze. Élvezetes stílusban fejti ki véleményét olyan kulináris témákban, melyek ma is aktuálisak. "Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy."
Termék jellemzők
FormátumKönyv
MűfajGasztronómia
MűfajGasztronómiatörténet
Kötéskemény kötés
Gyártási év2013
Oldalszám384