Menu
Keresés
Personal menu
Magyar
English
Magyar
Magyar
English
Felhasználói fiókom
Felhasználói fiókom
Bezár
Bejelentkezés
Űrlap letöltése
Menu
Bezár
Kapcsolat
Főoldal
/
Könyv
/
Étkezési- és fűszerpaprika termesztése
Étkezési- és fűszerpaprika termesztése
Gyártó:
Mezőgazda Kiadó
Legyél te az első, aki kritikát ír a termékről!
SKU (saját egyedi azonosító):
9789632865669
Forgalmazó:
Bookline
Megosztás:
Megosztás Twitteren
Megosztás Facebookon
Megosztás Pinteresten
Elérhetőség:
Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
HUNGÁRIA ARANYA Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika - igazi hungarikum. A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját - fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás - a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.
Termék jellemzők
Formátum
Könyv
Műfaj
Szakkönyv
Műfaj
Mezőgazdasági
Műfaj
Földművelés, növénytermesztés
Gyártási év
2006
Kötés
cérnafűzött, keménytáblás
Gyártási év
2010
Oldalszám
242
Oldalunk cookie-kat használ. Ha oldalunkon böngészik, azzal elfogadja ezen cookie-k használatát.
OK
Tudj meg többet