Keresés
Magyar
Menu Bezár

Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia

SKU (saját egyedi azonosító): 9789637460562
Forgalmazó: Bookline
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
- Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Termék jellemzők
FormátumKönyv
MűfajGasztronómia
MűfajEgyéb
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött
Gyártási év2008
Oldalszám182