Menu
Keresés
Personal menu
Magyar
English
Magyar
Magyar
English
Felhasználói fiókom
Felhasználói fiókom
Bezár
Bejelentkezés
Űrlap letöltése
Menu
Bezár
Kapcsolat
Főoldal
/
Könyv
/
Gyógyító ételek, ártalmas ételek
Gyógyító ételek, ártalmas ételek
Gyártó:
TARSAGO Magyarország
Legyél te az első, aki kritikát ír a termékről!
SKU (saját egyedi azonosító):
9789632893327
Forgalmazó:
Bookline
Megosztás:
Megosztás Twitteren
Megosztás Facebookon
Megosztás Pinteresten
Elérhetőség:
Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
Tudományosan bizonyított, hogy az étrendünk közvetlen hatással van egészségünkre. A GYÓGYÍTÓ ÉTELEK, ÁRTALMAS ÉTELEK a táplálkozástudomány legújabb eredményeit felhasználva, közérthető nyelven segít Önnek megtalálni az Ön és családja számára legmegfelelőbb étrendet. Minden háztartás nélkülözhetetlen kézikönyvévé teszi az ábécé szerint rendezett táplálkozási útmutató. Pillanatok alatt találhat enyhülést hozó tanácsot egészségügyi gondjaira, hogy családja és Ön sokáig megőrizhesse egészségét és jó közérzetét. Profitáljon a legfrissebb kutatásokból! A Gyógyító ételek, ártalmas ételek a legújabb tudományos eredmények segítségével világítja meg az egészség és a táplálkozás kapcsolatát. Az új kutatások összezúztak számos régi mítoszt. Az úgynevezett reformsütemények gyakran kevesebb zsírt, de több cukrot tartalmaznak, mint a megszokott recept szerint készültek, vagyis semmivel sem egészségesebbek. A veseköves betegeknek nem szükséges csökkenteniük a kalcium bevitelét. A magas rosttartalmú ételek, mint a korpa, nemcsak nem javítják, hanem még rontják is egyes irritábilis bél szindrómás betegek állapotát. Az élelmiszer-biztonság kőkemény igazságai - melyik adalékanyag jó és melyik ártalmas A legerősebb antioxidáns hatású gyümölcsök, zöldségek és jótékony hatásaik Mélyreható ismeretek az ételallergiákról és arról, hogy az ételek hogyan léphetnek kölcsönhatásba a gyógyszereivel Az esszenciális zsírsavak bizonyított jótékony hatásai - Omega-3 a makrélában, pisztrángban és lazacban, Omega-6 a magvakban és diófélékben Részletes elemzés a genetikailag módosított élelmiszerekről. Meglepő tények! Több mint 400 színes kép, több tucat ábra és illusztráció Több mint 270 bejegyzés könnyen kereshető ábécérendben Több mint 170 étel és 100 betegség A-tól Z-ig
Termék jellemzők
Formátum
Könyv
Műfaj
Életmód, egészség
Műfaj
Egészséges életmód
Kötés
kemény kötés
Gyártási év
2016
Oldalszám
390
Oldalunk cookie-kat használ. Ha oldalunkon böngészik, azzal elfogadja ezen cookie-k használatát.
OK
Tudj meg többet