Keresés
Magyar
Menu Bezár

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

SKU (saját egyedi azonosító): 9789639358683
Forgalmazó: Bookline
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten - előrendelheted és amint a forgalmazótól beérkezik az áru küldjük a rendelést.
A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.
Termék jellemzők
Műfajkönyv
MűfajGasztronómia
Műfajegészséges táplálkozás
Műfajdiétáskönyvek
Gyártási év2002
FormátumKönyv
Oldalszám464