- Home /
- Könyv /
- Tej és tejtermékek a táplálkozásban
Tej és tejtermékek a táplálkozásban
Availability: Out of Stock - on backorder and will be dispatched once in stock.
A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.
Products specifications
Műfaj | könyv |
Műfaj | Gasztronómia |
Műfaj | egészséges táplálkozás |
Műfaj | diétáskönyvek |
Gyártási év | 2002 |
Formátum | Könyv |
Oldalszám | 464 |